KVE-Abaris advanced composite training

KVE/Abaris Composite Training levert training in composiet productie en reparatie voor de Europese markt. Deze cursus is een exclusieve samenwerking tussen Abaris en KVE.

KVE heeft een geavanceerde composiet trainingscentrum opgezet op Maastricht Aachen Airport en heeft inmiddels honderden studenten vanuit verschillende industrieën opgeleid sinds 2014.

Omdat onze achtergrond in de lucht-en ruimtevaartindustrie is, is het merendeel van aangeboden cursussen gefocussed op lucht-en ruimtevaart-technici. De laatste jaren is het aantal deelnemers wel diverser geworden over verschillende industrieën, zoals de automobielindustrie en windenergie-industrie.

Ons enthousiaste, ervaren team van instructeurs kan voor uw medewerkers een training faciliteren op het gebied van ontwerp, productie of reparatie van geavanceerde composieten.

Sinds maart 2017 heeft KVE een exclusieve samenwerking opgezet met Abaris Training uit Reno in de Verenigde Staten, en is nu de exclusieve leverancier van Abaris Training in Europa. De Europese samenwerking met KVE vergroot Abaris’s invloed als speler op de wereldmarkt, en verruimt het KVE’s training-portofolio tot meer dan 25 verschillende trainingsopties.

Voor meer informatie rondom composiet trainingen, neem gerust contact op met :

Mr. Mike Egglesfield : abariseurope@abaris.com

KVE training