KVE Thermoplastic Assembly

KVE Thermoplastic Assembly specialiseert zich in het ontwerp en productie van thermoplastisch composiet assemblages. Deze assemblages worden geproduceerd met het gebruik van ons gepatenteerde (inductie) lasproces.

KVE heeft meer dan 25 jaar ervaring in ontwerp en verwerking van thermoplastisch composiet materiaal De wereldwijde markt van continu vezelversterkte thermoplastisch kunststoffen en zijn toepassingen zijn in de afgelopen 5 jaar drastisch gegroeid, en groeit nog steeds.

Het materiaal biedt mogelijkheden om het materiaal te recyclen en om schoner en met name sneller te verwerken door toepassing van diverse automatiseringsroutes. Het is daarom te verwachten dat thermoplastische composieten in vele toekomstige toepassingen zullen zijn terug te vinden bij de grote producenten in de lucht-en ruimtevaart, olie en gas en duurzame energie.

KVE kan u ondersteunen met het ontwerp en productie van thermoplastische composiet assemblages. De materialen kunnen hierbij variƫren van koolstofvezelversterkt PEEK, PEKK, LM-PAEK of PPS tot aan glasvezelversterkt PP.

KVE gebruikt verschillende lastechnologieƫn die de thermoplastische onderdelen integreert in samenstellingen, zoals inductielassen en weerstandslassen.

Inductielassen is een gepatenteerde technologie van KVE, die door KVE gelicentieerd wordt aan derde partijen. R&D inductielasopstellingen zijn inmiddels geleverd aan de Universiteit van South Carolina in de VS, en aan TPRC en het NLR in Nederland.

Voor informatie rondom thermoplastische composieten, neem gerust contact op met:

Dhr. Harm van Engelen: info@kve.nl

coupon