Special products

KVE Special Products focust op de ontwikkeling van composiet producten en oplossingen voor onze klanten. Het uitzonderlijke van productontwikkeling in composiet is de kennis die hierbij nodig is van zowel ontwerp, productie als materiaal. Onze kracht is het produceren en vernieuwen van een product of oplossing aan de hand van de wensen van de klant. We hebben vele bedrijven ondersteund met het ontwerp van lichtere, sterkere en meer functionele producten die tegelijkertijd minder kosten. Het ontwikkelteam bestaat uit creatieve ingenieurs die ervaring hebben met verschillende industrieƫn.

We hebben ervaring met alle fases van het ontwikkelproces en kunnen dit toepassen op een compleet productontwikkeltraject, of op een onderdeel hiervan.

Om tot de beste oplossing te komen voor onze klant, kunnen we uit diverse composiet productieprocessen inzetten. Vrijwel alle hoogwaardige productieprocessen worden door ons zelf in huis uitgevoerd:

  • VacuĆ¼minjectie
  • Drukinjectie/RTM
  • Compression Moulding
  • Autoclaaf prepreg consolidatie

Deze processen worden toegepast voor productie van verschillende hoogwaardige structurele composieten zoals in mechatronische toepassingen, UAV-rotorbladen, medische toepassingen en satellietonderdelen

Voor meer informatie, neem gerust contact op met:

Dhr. Harm van Engelen: info@kve.nl

dsc_2445-large